Daily Beauty

Gelaatsverzorging

Bij Daily Beauty investeren we continu in materiaal en kennis zodat we het beste uit jouw huid kunnen halen.

Vrouw komt tot rust terwijl Deli een masker toepast.
Aanrader voor nieuwkomers

Ontdekkingsbehandeling

Weet je niet waar je moet beginnen? Met de ontdekkingsbehandeling kan je niet missen. We beginnen met een huidanalyse en kiezen samen op basis van de resultaten de meest geschikte verzorging.

2 uur·130 euro
Een goede start

Huidanalyse met Lightskin

We scannen jouw huid met ons Lightskin-toestel. Je krijgt uitleg over de resultaten en welke producten van Ella Baché je thuis kan gebruiken om de huid te verbeteren.

45 minuten·40 euro

Onze verzorgingen

Standaard of Aquapeel?

Elke verzorging start met een reiniging: ofwel de standaard reinging met Ella Baché mousse en peeling, ofwel met het Aquapeel-toestel.

Aquapeel is een nieuw toestel voor hydro-microdermabrasie, een techniek om de huid diep te reinigen. Het zuigt dode huidcellen, talg en mee-eters weg en brengt hydraterende lotions in. Het is een perfecte eerste stap voor elke gezichtsbehandeling, zeker voor wie last heeft van verstopte poriën, een doffe huid, of hoge talgproductie

Aquapeel-reiniging

Je kan ook kiezen voor een reiniging met Aquapeel zonder extra verzorging. Dode huidcellen, talg en zwarte puntjes worden opgezogen en een hydraterende lotion wordt ingebracht.

30 minuten·50 euro