Daily Beauty

Deli voert een gelaatsverzorging uit

Alles om tot rust te komen

Dankzij het zacht interieur en twee afgezonderde verzorgingscabines, waar je in alle privacy kunt genieten, voel je je meteen thuis.

Dankzij onze ervaring en passie voor het vak, gecombineerd met een motivatie om elke klant op maat te helpen en helemaal zen naar huis te laten keren, mag je zeker zijn dat je bij ons vindt wat je zoekt.

Van kop tot teen

Bij Daily Beauty zijn we bezeten door verzorging en verbetering van de huid. We denken dagelijks na over hoe we jullie kunnen informeren over het belang en de mogelijke behandelingen.

Anderzijds kan je bij ons natuurlijk ook terecht voor allerlei andere behandelingen zoals manicure, pedicure, Lash Lift, make-up en epilaties.

meet the team

De goed verzorgde gezichten van Daily Beauty

Profielfoto Deli

Deli

In 2010 richtte zij Daily Beauty op als zelfstandige nagelstyliste. In de jaren daarop verdiepte ze haar in pedicure, ontharingen, visagie, dermaplanning, etc.

Ze is gefascineerd door verzorging en verbetering van de huid. Ze vindt het erg belangrijk dat elke klant advies en een behandeling op maat krijgt. Haar dag kan niet meer stuk wanneer ze ziet dat mensen stralend, glimlachend en volledig zen naar huis gaan.

Haar vrije tijd staat volledig in het teken van haar gezin: twee kapoenen en een man die alles kan. Ze geniet van lekker uit eten.

Profielfoto Britt

Britt

Britt versterkt Daily Beauty sinds 2022. Terwijl haar echte opleiding nog niet lang achter de rug is, was ze al op dertienjarige leeftijd bezig met haar toekomst als schoonheidsspecialiste.

Ze kijkt uit naar wat ze allemaal zal bijleren de komende jaren. Ze geniet van het sociale aspect dat bij de job hoort.

Daarbuiten speelt ze graag volleybal en gaat ze graag op stap met vrienden en familie.