Daily Beauty

Regels rond afspraken

Om tijdverspilling en vertraging tot een minimum te beperken, zijn we verplicht om enkele regels te hanteren wat betreft afspraken annuleren, verplaatsen, niet opdagen en te laat zijn.

  • Je kan elke afspraak kosteloos verplaatsen tot 48 uur op voorhand. Eventueel betaalde voorschotten dienen voor de nieuwe afspraak.
  • Als je je afspraak minder dan 48 uur op voorhand annuleert of verplaatst, of je bent niet aanwezig op je afspraak, rekenen we de helft van de behandeling aan. Eventueel betaalde voorschotten trekken we daarvan af.
  • Als je te laat bent en we daardoor de behandeling moeten inkorten, betaal je nog altijd de prijs van de geboekte behandeling.

We weten uiteraard dat er soms onvoorziene situaties zijn waar je niets aan kan doen. Spreek er ons over aan in persoon of bel ons in zulke gevallen op het nummer 0499 73 72 91 en dan zoeken we samen een oplossing.

Cadeaubon gebruiken

  • Momenteel kan je een cadeaubon niet gebruiken om online een afspraak in te plannen. Stuur of bel ons en wij brengen het voor jou in orde.
  • Cadeaubonnen zijn een jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

Producten retourneren

Omruilen of terugbetalen van gekochte producten doen we niet.

Zit je nog met vragen?

Stuur een berichtje, bel ons of spring eens binnen. We helpen je met plezier verder.